Vragen?
Wij staan voor je klaar.
Adresgegevens

Harderwijkerweg 141
3582 AB Ermelo

Bedrijfsgegevens

Origineel Concept bv

KVK: 81949308
BTW nummer: NL862281477B01

info@origineelpakket.nl
033 2475155

Kerstpakketten met eigen logo

Dé trend van nu: kerstpakketten volledig te personaliseren

In 2024 is personaliseren dé trend in kerstpakketten! Bij OrigineelPakket.nl bieden wij jou de mogelijkheid om jouw kerstpakketten persoonlijker en specialer te maken. Voeg jouw logo, boodschap of huisstijl toe en maak van jouw kerstpakket een uniek geschenk dat perfect past bij jouw organisatie.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde kerstpakketten? Het is niet alleen een mooie manier om je waardering te tonen, maar het versterkt ook je merkidentiteit en laat een blijvende indruk achter. Of het nu gaat om een zakelijk geschenk of een persoonlijk gebaar, onze op maat gemaakte kerstpakketten zijn gegarandeerd een hit.

Vier kerst in stijl – met een persoonlijk tintje!

Deze artikelen zijn te personaliseren

Bambook met gepersonaliseerde cover

Graveer je ideeën op onze bambooks met je eigen ontwerp, bedrijfslogo of speciale boodschap. Een duurzaam en elegant geschenk, perfect voor in de kerstpakketten.

Glazen kerstbal Ø 60 mm

Onze glazen kerstballen kunnen worden bedrukt met je naam, bedrijfslogo of een speciale boodschap, Versier de kerstboom met herinneringen die blijven schitteren.

'Blik van Waardering' full color labelen

Ons verfblik biedt een unieke mogelijkheid om creatief te zijn. Personaliseer het met je eigen ontwerp, bedrijfslogo of een speciale boodschap om de feestdagen extra speciaal te maken.

Koelbox

Geef deze kerst een verfrissende draai met onze gepersonaliseerde koelboxen. Met je eigen ontwerp, bedrijfslogo of speciale boodschap, bieden ze niet alleen gekoelde drankjes, maar dienen ze ook als uniek kerstpakket.

Bambook met gepersonaliseerde cover

Graveer uw ideeën op onze bambooks met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of speciale boodschap. Een duurzaam en elegant geschenk, perfect voor in uw kerstpakketten.

Trolley met dominglabel

Maak uw kerstpakketten dit jaar extra bijzonder met onze Trolley, waar uw bedrijfslogo schittert op de elegante dominglabel. Het is meer dan alleen een geschenk; het is een subtiele maar krachtige manier om uw merk te presenteren en uw waardering te tonen. Geef een persoonlijk tintje aan de feestdagen en laat uw bedrijf stralen op een stijlvolle manier.

Kerstmuts

Voeg een persoonlijke touch toe aan je kerstpakket met onze gepersonaliseerde kerstmutsen. Met je eigen ontwerp, bedrijfslogo of een speciale boodschap, brengen ze warmte en vreugde tijdens de feestdagen.

Borrelplank

Maak dit jaar indruk met onze gepersonaliseerde borrelplank. Laat je eigen ontwerp, bedrijfslogo of een speciale boodschap graveren in het hout voor een uniek geschenk.

Houten kerstbal & Houten sneeuwbol

Versier je kerstboom met onze houten kerstballen en sneeuwbollen, waarin je eigen tekst of ontwerp prachtig wordt uitgesneden of gebrand. Versier je kerstboom met warmte en charme en creëer blijvende herinneringen

Gepersonaliseerd bier

Maak deze kerst extra feestelijk met onze gepersonaliseerde bier etiketten. Voeg een persoonlijke touch toe aan uw kerstfeesten met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo, of speciale boodschap op elk flesje. Een perfect cadeau om samen te proosten op een warme en gezellige kerst.

Kerstkaart

Toon uw waardering met onze gepersonaliseerde kerstkaarten. Met uw eigen ontwerp, tekst, logo en meer, een perfecte toevoeging aan uw kerstpakketten om uw werknemers te bedanken.

Wijnkist voor 1, 2 of 3 flessen

Maak indruk met onze gepersonaliseerde wijnkisten, beschikbaar voor 1, 2 of 3 flessen wijn. Met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of speciale boodschap gegraveerd, bieden ze een elegante en unieke manier om te vieren. Ideaal voor kerstpakketten of als exclusief relatiegeschenk.

Wijndoos voor 1 fles

Maak deze kerst speciaal met onze gepersonaliseerde wijndozen, perfect voor uw kerstpakketten of als onvergetelijk relatiegeschenk. Personaliseer met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of een speciale boodschap.

Sleeve om wijnkist voor 2 of 3 flessen

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw geschenken met onze gepersonaliseerde wijnkisten. Kies uit 2 of 3 flessen wijn, elk met een sleeve naar keuze met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of een speciale boodschap. Perfect voor elke gelegenheid, van kerstvieringen tot zakelijke waardering.

T/m 31 oktober
Gratis extra artikel bij al uw kerstpakketten
dagen
uren
minuten
seconden

Tot en met 31 oktober hebben wij een speciale actie: bij al uw kerstpakketten ontvangt u één van onze vijf gratis extra artikelen.

Bij offerte (vanaf 20 stuks): keuze uit 5 artikelen
Vraag vandaag nog uw offerte aan, en u kunt in overleg met onze medewerker zelf een extra artikel kiezen.

Bij een online bestelling: gratis melkopschuimer
Gebruik bij het afrekenen kortingscode MELKOPSCHUIMER en deze wordt toegevoegd aan uw bestelling.

Vind je pakket in 1 minuut

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte
voor dit pakket

Laat je gegevens achter en we delen je de offerte.

Ik wil een offerte
voor meerdere pakketten

We voegen dit pakket
toe aan je offertemand