user_img

Adres showroom

Harderwijkerweg 141
3582 AB Ermelo

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3582 AB Ermelo

Origineelpakket.nl

Onderdeel van Origineel Concept bv

KVK: 81949308
BTW nummer: NL862281477B01

info@origineelpakket.nl
033 2475155

Kerstpakketten en duurzaamheid

De duurzaamheid van onze originele kerstpakketten

Onze kerstpakketten bij Origineelpakket.nl zijn niet alleen heel uniek, maar ook duurzaam. We vinden het belangrijk om als leverancier van kerstpakketten ons steentje bij te dragen aan de duurzaamheid van onze pakketten. Zo proberen we hier op meerdere vlakken rekening mee te houden. Wat dacht je van onze kerstboomdoos? Niet alleen leuk als kerstpakketdoos, maar daarna multifunctioneel te gebruiken 😉

Of wist je bijvoorbeeld al dat bij sommige van onze thema-kerstpakketten per 10 euro Trees for All twee bomen plant? Dus bij elk themapakket dat je weggeeft aan iemand, spaart diegene 14% van een boom. Tijd om bomen bij elkaar te sparen! Verder zijn onze verpakkingen multifunctioneel. Zo kun je Dé Originele doos als bewaarbox gebruiken, of je kerstboom versieren door de kerstballen van Dé Kerstboom uit te drukken en op te hangen. 

Naast de inhoud en het karton is er nóg verder nagedacht over duurzaamheid: Onze transportbedrijven staan ook zeker niet stil op dit vlak, lees vooral hieronder verder!

Vind je pakket in 1 minuut

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte
voor dit pakket

We voegen dit pakket toe aan je offertemand

Ik wil een offerte
voor meerdere pakketten

We voegen dit pakket
toe aan je offertemand