user_img

Adres showroom

Harderwijkerweg 141
3582 AB Ermelo

Kantooradres

Harderwijkerweg 141
3582 AB Ermelo

Origineelpakket.nl

Onderdeel van Origineel Concept bv

KVK: 81949308
BTW nummer: NL862281477B01

info@origineelpakket.nl
033 2475155

Over ons

OrigineelPakket.nl is een initiatief van vier jonge, Veluwse ondernemers: Robert Mouw (33), Paul Leune (37), Jeroen Bos (31) en Chris Mulder (33). In 2020 kwamen wij tijdens de coronaperiode met dé kerstpakketten sensatie van het jaar, namelijk het 1.5meterpakket.

Tienduizenden bestellingen later zijn wij het nog lang niet zat, dus daarom hebben wij OrigineelPakket.nl opgericht. Hier kan je de komende jaren terecht voor originele kerst- en borrelpakketten. OrigineelPakket.nl is op een missie: we willen de kerstpakketten wereld een stukje leuker maken.

Bij ons geen standaard, afgezaagde kerstpakketten. Nee, bij ons krijg je een origineel pakket (zou je niet zeggen met zo’n naam) waar je de inhoud voor een groot deel zelf kan bepalen. Kijk dus vooral naar onze verpakkingen, deze hebben we voor een groot deel zelf ontworpen. Deze vind je echt nergens anders.

Persoonlijk Contact
Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en is service onze passie. Of het nu midden in de nacht is of tijdens kantooruren, wij zijn altijd paraat om je te helpen. Met diverse kanalen zoals telefoon, e-mail en chat, kun je ons op elk gewenst moment bereiken. Maar we gaan nog een stap verder. Je bent ook van harte welkom in ons kantoor of showroom, waar we je met open armen ontvangen en je kunnen voorzien van persoonlijk advies. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen we ervoor dat je één vast aanspreekpunt hebt.

Geen gedoe met doorverbinden of verschillende contactpersonen, maar één betrouwbare professional die jouw wensen begrijpt en jouw belangen behartigt. Bij ons vind je de perfecte mix van persoonlijkheid, bereikbaarheid en klantgerichtheid. Wat wil je nog meer?

Chris Mulder
Product
Chris is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en voor hem is niets te gek. Een man die nooit stil zal zitten en dat werpt zijn vruchten af!
Jeroen Bos
Marketing
Jeroen is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en wij noemen hem ook wel ons creatieve brein. Hij weet alles van websites bouwen tot marketing!
Paul Leune
Logistiek
Paul is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en de rust zelve. Met een helicopter view houdt hij alles piekfijn in de gaten en springt in op het juiste moment.
Robert Mouw
Sales
Robert Mouw is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en commercieel de drijvende kracht. Grote kans dat hij jouw offerte maakt of opneemt als jij ons belt.
Laurens Knoppert
Bedrijfsleider
Laurens is de spin in het web van OrigineelPakket.nl en als bedrijfsleider overziet hij dagelijks alle voortgangen. In de piek zorgt hij ervoor dat alle verkochte kerstpakketten ingepakt worden en vervolgens juist en tijdig bij onze klanten afgeleverd worden.
Mathyn Nieuwenhuis
Marketing
Mathyn is aan het vlammen voor onze online marketing. Door alles wat hij tijdens zijn studie geleerd heeft in te zetten zorgt hij ervoor dat jullie ons online kunnen vinden!
Meliene Jansen
Backoffice & Sales
Meliene is de onmisbare kracht achter onze salesafdeling, waar ze de rol van sales en backoffice combineert. Ze blinkt uit in het creëren van perfect op maat gemaakte offertes die vaak binnen enkele uren gereed zijn, wat de efficiëntie en effectiviteit van onze verkoopprocessen aanzienlijk verbetert. Wat moeten we toch zonder haar!
Evert van den Brink
Sales
Evert is onze nieuwe aanwinst in het salesteam, en hij brengt een schat aan ervaring met zich mee. Zijn gedrevenheid en passie voor het vak is aanstekelijk. Evert zijn unieke gave is om goed te luisteren naar de behoefte van de klant en oplossingen op maat te beiden. Zijn toewijding aan klanttevredenheid is ongeëvenaard.
Els de Vries
Sales
Els helpt je graag bij het plaatsen van bestellingen. Ze staat je altijd vriendelijk te woord. Zo zal je altijd een pakket krijgen dat 100% naar wens is!

Vind je pakket in 1 minuut

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte
voor dit pakket

We voegen dit pakket toe aan je offertemand

Ik wil een offerte
voor meerdere pakketten

We voegen dit pakket
toe aan je offertemand